Sadakatsiz’de gizem çözüldü… Asya’ya büyük tuzak!

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı Sadakatsiz, 14 Nisan Çarşamba akşamı 26. bölümüyle ekranlara geldi. Derin’in hala ortada olmadığı dizide gerçek ortaya çıktı. DERİN’İ KİMİN KAÇIRDIĞI BELLİ OLDUDerin’in bulunamaması nedeniyle zor günler geçiren Volkan ve Asya, çaresizce gerçeklerin ortaya çıkmasını bekliyordu. Polis soruşturmasına devam ederken; Volkan da Selçuk’la birlikte Didem’in evine gitti. […]

 Sadakatsiz’de gizem çözüldü… Asya’ya büyük tuzak!

15.04.2021 - 16:47

Güncelleme : 15.04.2021 - 16:47

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı Sadakatsiz, 14 Nisan Çarşamba akşamı 26. bölümüyle ekranlara geldi. Derin’in hala ortada olmadığı dizide gerçek ortaya çıktı.

DERİN’İ KİMİN KAÇIRDIĞI BELLİ OLDU
Derin’in bulunamaması nedeniyle zor günler geçiren Volkan ve Asya, çaresizce gerçeklerin ortaya çıkmasını bekliyordu. Polis soruşturmasına devam ederken; Volkan da Selçuk’la birlikte Didem’in evine gitti. Derin’in geri döneceğinden bir hayli emin olan Didem, onları şüphelendirirken yaşananları hatırladı. Aslında tahmin edildiği gibi Volkan ve Asya’yı cezalandırmak için ortadan kaybolmaya hazırlanan Derin, adeta ava giderken avlandı.

Kaynak:Gecce.com

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın