ANTALYA Haşim İşcan mahallesinde geleneksel ramazan dayanışması

 Olan olmayana versin. Komşu komşunun külüne muhtaçtır sözünden yola çıkıp bu projeyi başlattılar.   Dayanışma  Türk milletinin  mayasında var.Onlar birliğin komşulugun en güzel  örnekleri. Herhangi muhtarımız ihtiyaç  sahiplerine, yaşlılara sıcak  yemek dağıtıyor. Ramazanda bu gelenek her gün bir aile yemek yaparak yapamayanlar erzak alarak yemekler hazırlanıyor muhtar ve aralarında dağıtılıyor.  Muhtar HALİL  AY   o kadar çalışkanki […]

 ANTALYA   Haşim İşcan mahallesinde geleneksel ramazan dayanışması

10.02.2022 - 7:06

Güncelleme : 10.02.2022 - 7:06

 Olan olmayana versin. Komşu komşunun külüne muhtaçtır sözünden yola çıkıp bu projeyi başlattılar.   Dayanışma  Türk milletinin  mayasında var.Onlar birliğin komşulugun en güzel  örnekleri. Herhangi muhtarımız ihtiyaç  sahiplerine, yaşlılara sıcak  yemek dağıtıyor.

Ramazanda bu gelenek her gün bir aile yemek yaparak yapamayanlar erzak alarak yemekler hazırlanıyor muhtar ve aralarında dağıtılıyor.  Muhtar HALİL  AY   o kadar çalışkanki vatandaşlar ona süpermen lakabını takmışlar.   Mahallede eski kültür yardımlaşma Dayanışma insan insana muhtaç sözünü tam anlamıyla yaşatılıyor.Muhtarın azalarının tek gayesi yüzleri biraz güldürmek ihtiyaçları bir nebze olsun karşılamak için var gücüyle gece gündüz demeden çalışıyorlar.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın