“Gönen’de Sağlık Sektöründe YENİ BİR SOLUK – YENİ BİR HEYECAN”

Uzun zamandır Gönen’de, sağlık sektöründe medikal ürünler pazarlaması yapan Ayşe YAVAŞ, faaliyetlerine yeni bir halka daha eklemiş oldu. İşitme Cihazları alanında da Gönenlilerin ve yöre insanının hizmetine başlangıç yapan genç ve deneyimli girişimci Ayşe YAVAŞ ticari faaliyetlerinin yanı sıra sağlık alanında aldığı eğitim ve sertifikaları ile de yaptığı işin sorumluluğunu ciddi ve samimi şekilde göstermekte. […]

 “Gönen’de Sağlık Sektöründe YENİ BİR SOLUK – YENİ BİR HEYECAN”

16.08.2022 - 22:42

Güncelleme : 16.08.2022 - 22:42

Uzun zamandır Gönen’de, sağlık sektöründe medikal ürünler pazarlaması yapan Ayşe YAVAŞ, faaliyetlerine yeni bir halka daha eklemiş oldu.

İşitme Cihazları alanında da Gönenlilerin ve yöre insanının hizmetine başlangıç yapan genç ve deneyimli girişimci Ayşe YAVAŞ ticari faaliyetlerinin yanı sıra sağlık alanında aldığı eğitim ve sertifikaları ile de yaptığı işin sorumluluğunu ciddi ve samimi şekilde göstermekte.

İşitme Cihazları alanındaki faaliyetlere evsahipliği yapacak olan SAHRAM MEDİKAL ve İŞİTME CİHAZLARI ticari işletmesi etkin hizmetleri için Trabzon ‘dan ilçemize kazandırdığı konu uzmanı çağdaş DEMİRKIRAN ile sektöründe söz sahibi olacağını ilan etmiş oldu.

Gönen Devlet hastanesi karşısında bulunan  işyeri için 15 Ağustos 2022 pazartesi günü saat 16’da gerçekleştirilen açılış töreninde renkli görüntüler oluştu.

Kısa konuşmalar sonrasında açılış kurdelasının kesimi için Arslan YURT (Gönen Kaymakamı), Mehmet YILMAN (Gönen Belediye Başkan Yardımcısı) hayırlı olsun dilekleriyle sektörde yeni bir başlangıç yapıldı.  Açılışa (Recai KAHYA (AK Parti ilçe başkanı), Pervin DEMİR (AK Parti kadın kolları başkanı),lhan CAN (Gönen Çarşı Cami imamı), İbrahim GÜMÜŞ (Şoförler Esnaf Odası Başkanı), Kenan KALYONCU (Belediye Meclis Üyesi), Ömer ÇİVİ (Gönen Kızılay Başkanı), Kudret  ŞENEL (Gönen TV haber kanalı),Hasan FİDAN (Bandırma Halk Kütüphanesi Müdürü) ve eşi, Haluk ÖZÇELİK (Ulusal Basın / Magazin Haberleri – Editör) ve eşi, Nuri EROL (Kurtuluş Mh Muhtarı), Barış TAŞDEMİR (Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkanı) ile Ayşe YAVAŞ’ın sevenleri, dostları,  her seviyeden, duyarlılık gösteren Devlet Hastanesi personeli katılım sağladı.

Sağlık alanındaki ticari faaliyetlerine devam eden sektör temsilcilerinin ve iş dünyasının çelenkleri açılış sırasında dikkat çekerken katılımcılara aşure ikramı günün sürprizi oldu.

Hayırlı olsun ve başarılarla dolu geleceğiniz olsun dileklerimizle.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın