GÖNEN JET NAKLİYAT AMBARI FARK YARATIYOR

Gönen Jet Nakliyat Ambarı sahipleri İlker ve Veysel Keçici, çiftçiler tarafından özenle toplanan Gönen patlıcanını sofralara ulaştırıyor. Coğrafi işaretli ürünlerden olan Gönen Patlıcanı hasatı tüm hızıyla devam ediyor. Çiftçilerin büyük bir titizlikle ekip yetiştirdikleri Gönen patlıcanı üreticiler tarafından toplanıp özenle kolilendikten sonra sofralara ulaştırılıyor. DENEYİM VE TECRÜBE DOLU HİZMET İlker ve Veysel Keçici kardeşler tarafından […]

 GÖNEN JET NAKLİYAT AMBARI FARK YARATIYOR

04.08.2024 - 15:28

Güncelleme : 04.08.2024 - 15:28

Gönen Jet Nakliyat Ambarı sahipleri İlker ve Veysel Keçici, çiftçiler tarafından özenle toplanan Gönen patlıcanını sofralara ulaştırıyor.

Coğrafi işaretli ürünlerden olan Gönen Patlıcanı hasatı tüm hızıyla devam ediyor. Çiftçilerin büyük bir titizlikle ekip yetiştirdikleri Gönen patlıcanı üreticiler tarafından toplanıp özenle kolilendikten sonra sofralara ulaştırılıyor.

DENEYİM VE TECRÜBE DOLU HİZMET

İlker ve Veysel Keçici kardeşler tarafından işletilen Gönen Jet Nakliyat tarafından tarlalardan en taze halde toplanarak kolilenen Gönen patlıcanları, merkez ambarda tır ve kamyonlara aktarılıp Bayrampaşa ve Kadıköy hallerine ulaştırılıyor.

Oradan da Türkiye içindeki pazarlara, yemek fabrikalarına, tüm özel ve tüzel kuruluşlara ulaştırılıyor.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın